Loading Events
  • This event has passed.

Short film + round table // Cortometraje + mesa redonda

April 24, 2017 @ 6:00 pm - 8:00 pm

| Free

Event Navigation

Moda Sostenible de Barcelona es suma, per 4t any consecutiu, a la commemoració de la Fashion Revolution Week, oferint un esdeveniment gratuît (previ registrament) per tal de seguir conscienciant a la ciutadania de la necessitat de consumir moda d’una manera més responsable, sostenible i conscient.

Aquest any hem organitzat una sessió amb tres activitats complementàries el mateix 24 d’abril, de 18h a 20h, al Centre Universitari de Disseny BAU.

Per començar, al moment de registrar-se (i fins a les 18:15h) donarem als assistents un número per sortejar, al final de l’esdeveniment, uns premis cedits pels nostres socis per tal de fomentar el consum responsable i sostenible en el sector de la moda.

A continuació es visualitzarà el Curtmetratge “Un preu massa alt” que tracta sobre la violència contra les dones i la falta de transparència a la indústria de la moda. Aquest documental de SETEM (Roba Neta) i produït per No Dust Film (autors de “Les costures de la pell”), recull el testimoni de dues dones joves que treballen a la industria tèxtil al sud de l’Índia.

Just desprès s’obrirà un col·loqui amb la participació de diverses iniciatives i marques que aposten per la transparència en tota la seva cadena de valor, posant sobre la taula la possibilitat i la necessitat de fer les coses d’una altra manera. Amb espai per a preguntes.

Per acabar es sortejaran els premis i els assistents podran fer-se fotos amb els cartells propis de FASHION REVOLUTION.

L’entrada és gratuïta, previ registrament: https://www.ticketea.com/entradas-fashion-revolution-day-barcelona/

***
Moda Sostenible de Barcelona se suma, por 4º año consecutivo, a la conmemoración de la Fashion Revolution Week, ofreciendo un evento gratuito (previo registro) para seguir concienciando a la ciudadanía de la necesidad de consumir moda de una manera más responsable, sostenible y consciente.

Este año hemos organizado una sesión con tres actividades complementarias el mismo 24 de abril, de 18h a 20h, en el Centro Universitario de Diseño BAU.

Para empezar, al momento de registrarse (y hasta las 18: 15h) daremos a los asistentes un número para sortear, al final del evento, unos premios cedidos por nuestros socios para fomentar el consumo responsable y sostenible en el sector de la moda.

A continuación se visualizará el Cortometraje “Un precio demasiado alto” que trata sobre la violencia contra las mujeres y la falta de transparencia en la industria de la moda. Este documental de SETEM (Ropa Limpia) y producido por No Dust Film (autores de “Las costuras de la piel”), recoge el testimonio de dos mujeres jóvenes que trabajan en la industria textil en el sur de la India.

Justo después se abrirá un coloquio con la participación de diversas iniciativas y marcas que apuestan por la transparencia en toda su cadena de valor, poniendo sobre la mesa la posibilidad y la necesidad de hacer las cosas de otro modo. Con espacio para preguntas.

Para terminar se sortearán los premios y los asistentes podrán hacerse fotos con los carteles propios de FASHION REVOLUTION.

La entrada es gratuita, previo registro: https://www.ticketea.com/entradas-fashion-revolution-day-barcelona/

Details

Date:
April 24, 2017
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/802994663183319/

Organizer

Asociación Moda Sostenible Barcelona
Email:
Website:
http://www.modasosteniblebcn.org/

Other

Name
Gabriela Pedranti
Email
info@gabrielapedranti.com
Contact No.
+34678211403

Venue

Bau Design College of Barcelona
c/ Pujades, 118 08005 , Barcelona, Barcelona 08005 Spain
+ Google Map
Phone:
+34 93 415 34 74
Website:
http://www.baued.es/en

Tell Others About this Event

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on LinkedInEmail to someone

By submitting this form, you agree to the Terms of Use and to your data being processed in accordance with the Privacy Policy

X