We Are
Fashion Revolution
Norway

Velkommen til Fashion Revolution Norge // FASH REV NORWAY WEEK 24.04-30.04 2017 // 

Den 24. april 2013 omkom 1133 tekstilarbeidere, og mange flere ble skadd da fabrikken Rana Plaza kollapset i Dhaka, Bangladesh.

Fashion Revolution Day markerer denne forferdelige hendelsen og minner om viktigheten og ansvaret produsenter har for trygge og rettferdige arbeidsforhold for alle ansatte, i hele sin leverandør-kjede, uansett produksjons-land.

Siden 24.04.2014 har @Fash_rev engasjert mennesker over hele verden som deler misjon: Vi vil ha en rettferdig og ren mote-og tekstilindustri. – Alt fra designere, moteikoner, high-end butikker, bommullsdyrkere, fabrikkarbeidere, til akademikere, til media og individuelle forbukere kan bidra på sin måte, en enkel måte å påvirke industrien og dine medmennesker på vil være å ta ett bilde av et av dine klesplagg med innsiden/ merkelappen ut, poste bildet i dine Sosiale Medie kanaler og tagge med emneknaggene:

#WhoMadeMyClothes?”

#InsideOut

#FashionRevolutionNorway

På dette måten kan vi alle støtte opp om en mer åpen og ærlig verdikjede inne den globale moteindustrien, og fortsette den langsiktig endringen som må på plass for alle i verdikjeden.

Om du eller din bedrift eller merkevare vil delta på en eller annen mate, ta kontakt med Norges koordinator Karoline Hestnes // @abarenessfashion via vår Contact Page

Slow Fashion Love fra Karoline

Country Co-ordinator

Country Team

Latest Blogs from Norway

view more