We Are
Fashion Revolution
Denmark

Fashion Revolution Denmark ønsker at sætte fokus på en mere transparent modeindustri. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en bevægelse mod en mere bæredygtig og social ansvarlig værdikæde.

Det frygtelige kollaps d.24 april 2013 i Rana Plaza bygningen i Bangladesh, kostede 1138 mennesker livet og mere end 2000 kom til skade, dette kan vi ikke lade ske igen, og vi beder derfor alle om at hjælpe og støtte op om Fashion Revolution week!

Welcome to Fashion Revolution Denmark!

Alene kan det være svært at gøre en forskel. Fashion Revolution Denmark er en fælles stemme, der ønsker at bidrage til budskabet “Who made my clothes”

Vi ønsker at involvere alle, lige fra forbrugeren til hele værdikæden indenfor modeindustrien og derved stå sammen om at skabe en bevægelse mod en mere gennemsigtig og fair modeindustri

Den 24 april 2018 beder FR alle om at støtte op om bevægelsen og være med til at spørge:  ”Who made my clothes?” . 

Følg os på vores Facebookside og på vores Instagram. Her kan du følge med i de events som vi holder i løbet af året og under Fashion Revolution week.

If you want to contact us, please complete the form on our Contact Page  Or you can also write to fashionrevolutiondenmark@gmail.com

 

 

Country Co-ordinator

Country Team

Latest Blogs from Denmark

view more